Formulieren (B)

Brons label

Zelf aan de slag met jouw verslaving

Als je iemand bent die het liever zelf doet, liever niet gelijk afhankelijk is van iemand die jou gaat lopen vertellen wat je moet doen dan zal je wel wat zien in dit project.
Het is vaak wèl verstandig om niet al te afhankelijk te zijn van behandelaars of een coach. Soms is het goed om zelf alvast aan de slag te kunnen. De formulieren die ik gebruik zijn een uitbreiding op de formulieren die in de meeste vormen van verslavingszorg. Dus als je jezelf vertrouwen hebt gemaakt met het regelmatig beantwoorden van deze vragen, Dan kan je op de meeste plekken beginnen met een voorsprong, als dat nog nodig mocht zijn.

Daarom dus, voor de geïnteresseerde in zelfredzaamheid, een aantal pagina’s met ‘huiswerk’ uit de verschilllende fases van verslavingsbehandeling.
Niet dat iemand je controleert, niet dat iemand je overhoort zoals op school. Maar soms is het handig om dingen wel een beetje ouderwets te benoemen omdat het wel de bedoeling is dat je er ook mee aan de slag gaat.

Veranderen betekent doen. En huiswerk dat is iets dat je zelf kunt doen voor jezelf.

klik hier: Formulieren “aanpak van afhankelijkheid”

(zoals in de leveringsvoorwaarden genoemd blijven de copyrights eigendom van de auteur)

Contact
Wat mij betreft: laten we aan routes uit gaan stippelen en kaarten gaan lezen. Waar ligt Rome voor jou? Als dat een goed idee lijkt, neem hier dan even contact op met Hans om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.
Wanneer je liever eerst zelf aan de slag gaat lees dan even: Er zijn meerdere wegen naar Rome/Controle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s